Gå til innholdet

Apotekforeningen

Aktuelt om apotek

Apotekboka – lover og regler om apotek samlet på ett sted

Har du spørsmål om lover og regler som gjelder apotek? Da har Apotekforeningen gjort det enkelt for deg og samlet alt dette på et sted. Sjekk ut Apotekboka på nett.


Vendil Åse
9. oktober 2023

Dette er en samling vi i Apotekforeningen er ganske alene om og som er en del av medlemsservicen vår, sier Tore Reinholdt i Apotekforeningen.

Apotekforeningen

Vis Skjul bildetekst

Apotekboka samler lover, forskrifter og offentlige retningslinjer innenfor apotek- og legemiddelområdet.

– Mange av lenkene går til eksterne sider som for eksempel Lovdata, men i databasen får du også en unik oversikt over rundskriv og brev fra myndigheter med tolkninger og presiseringer av regelverket. Dette er en samling vi i Apotekforeningen er ganske alene om og som er en del av medlemsservicen vår. En ganske unik database, med mye innhold som ikke finnes andre steder, sier seniorrådgiver Tore Reinholdt i Apotekforeningen.

Databasen er strukturert slik at du enten kan søke i stikkord, eller i en alfabetisk innholdsliste.

– Ved å søke på LAR (Legemiddelassistert rehabilitering) får du for eksempel treff i nasjonale retningslinjer, forskrifter og LAR-avtalen mellom regionale helseforetak og apotek, sier Reinholdt.

Apotekforeningen utga i en årrekke Apotekboka, siste gang i 2011. Siden da har Apotekboka blitt videreført som et oppslagsverk på nett. Den oppdateres fortløpende når endringer skjer.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2023
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring