Gå til innholdet

Apotekforeningen

Aktuelt om apotek

Fremdrift i tråd med planen

Planlagt oppstart for pilotering av Eik-løsningen er i mai. Da vil reelle kundebesøk i apotek bli brukt til å teste løsningen.


Eva Cecilie Mo Skreiberg
26. januar 2021

Daglig leder i Difa AS, Ingar Dahl, forteller at akseptansetestingen går etter planen og at de forbereder å starte opp med pilotering til våren.

Apotekforeningen

Vis Skjul bildetekst

Ifølge daglig leder i Difa AS, Ingar Dahl, går akseptansetestingen etter planen. De forbereder å starte opp med pilotering til våren.

– Akseptansetesing er den viktigste og siste testen av hele tjenestekjeden som apotekene benytter, før man i pilotfasen begynner med reell kundebehandling i apotek, sier han.

Hvis testing og pilotdrift går som det skal, er planen å begynne utrulling av Eik til ordinær drift i apotek i september. Planen tilrettelegger for at alle apotek kan ta Eik i bruk innen høsten 2022, men dette avhenger også av apotekenes egne systemutviklinger.

– Slik det ser ut i dag, har jeg tro på at planen skal holde, sier Dahl.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2021
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring