Gå til innholdet

Apotekforeningen

Aktuelt om apotek

Kundene er veldig fornøyde med apotek

I konkurranse med 159 andre store virksomheter får de tre store apotekkjedene fem og fire stjerner i Norsk kundebarometer. Det betyr svært fornøyde kunder.


Vendil Åse
5. mai 2023

Apotekene får mellom fem og fire stjerner av kundene i Norsk kundebarometer.

Espen Solli

Vis Skjul bildetekst

Apotekbransjen får samlet over 79 poeng for kundetilfredshet og over 86 poeng av 100 mulige for lojalitet. Dette er helt i det øvre sjiktet for alle bransjer som er med i undersøkelsen, og langt over gjennomsnittet for alle virksomhetene som er med.

– At alle de tre apotekkjedene skårer så høyt, viser at apotekene i Norge har et tilbud som befolkningen setter stor pris på, sier adm. direktør Per T. Lund i Apotekforeningen.

Apotek 1 er den eneste apotekkjeden som får fem stjerne og full pott i kundebarometeret. De ender på en sterk 16 plass.

– Kundens tilfredshet er ikke en selvfølge. Det er noe vi jobber for hver eneste dag i hvert eneste kundemøte. Det er godt å se at kunden verdsetter den jobben vi gjør, sier Øyvind Winther, administrerende direktør i Apotek 1 Gruppen.

Vinmonopolet, Flytoget og Sbanken har de tre første plassene.

5 184 norske forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse, og fortalt hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester av. 159 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer er bedømt. Undersøkelsen Norsk kundebarometer gjennomføres årlig av Handelshøyskolen BI.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2023
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring