Gå til innholdet

Apotekforeningen

Helsepolitikk

Apotekforeningens årsrapport for 2021

Da vi gikk inn i 2021 var vi fulle av håp. De første koronavaksinene var satt, og forventningene var høye. 2021 skulle bli et bedre år enn 2020. Pandemien skulle slås tilbake, og hverdagen skulle gjenerobres.


Eva Cecilie Skreiberg
6. april 2022

– På mange måter fikk vi rett, selv om koronapandemien fortsatt preget store deler av året også for Apotekforeningen og apotekbransjen, skriver Per T. Lund i sitt forord.

I tilllegg til en gjennomgang av Apotekforeningens satsingsområder, viser årsrapporten også hvilke aktiviteter foreningen har gjennomført måned for måned. Rapporten gir i tillegg en oversikt over de viktigste tallene, som antall apotek, antall kundebesøk, legemiddelomsetning og helsetjenester i apotek. 

– Langt på vei mener jeg vi har lykkes i arbeidet, selv om mange av målene er langsiktige og ikke kan oppnås i løpet av et enkelt kalenderår, sier Lund. 

Les hele årsrapporten her 

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relatert InnholdÅRSRAPPORT 2021

Apotekforeningen hadde i 2021 fire satsingsområder, i tillegg til en rekke større og mindre aktiviteter for å ivareta apotekenes interesser og å videreutvikle apoteksektoren.

Les mer her

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2023
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring