Gå til innholdet
Helsepolitikk

Portalen Mine resepter erstattes fra 15. september 2018

15. september stenger portalen Mine resepter og erstattes med tjenesten «Legemidler» på helsenorge.no. Alle innbyggertjenester skal samles og den nye tjenesten skal kobles på den tekniske løsningen til helsenorge.no.


14. september 2018

Etter 15. september må legemiddelbrukere sjekke ut reseptene sine her - på helsenorge.no.

Etter 15. september må legemiddelbrukere sjekke ut reseptene sine her - på helsenorge.no.

Vis Skjul bildetekst

Se dine legemidler på helsenorge.no

Reseptene blir ikke berørt av den nye tjenesten. Det er kun måten man får innsyn i reseptene som er nytt. Det er nøyaktig de samme reseptene som vises i den nye løsningen på helsenorge.no, og de vil være tilgjengelig for uttak på apotek eller hos bandasjist på samme måte som før, det skriver Direktoratet for e-helse på sine sider.

I løsningen «Legemidler» på helsenorge.no er resepthistorikken tilgjengelig – den viser hvilke resepter man har tatt ut de siste 3 år. Det er lettere for pasienten å styre tilgangen selv i løsningen på helsenorge.no, og man kan se hvilke leger/rekvirenter og apotek som har søkt opp reseptlisten.

Mine resepter har vært en innsyntjeneste for Reseptformidleren og har inneholdt aktive resepter. Portalen har vært Direktoratet for e-helses største publikumstjeneste, med 250 000 oppslag hver måned.

Ikke lenger aktiv. 15. september legges tjenesten «Mine Resepter» ned og flyttes over til helsenorge.no.


TILBAKE

Relatert InnholdLegemidler på helsenorge.no

Når du har fått e-resept av legen, kan du nå logge deg inn på helsenorge.no for å få oversikt over dine resepter og legemidler du bruker.

Les mer

Apotekforeningen © 1999-2019
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring