Gå til innholdet
Medlemsfordeler: Felles intranett som samler nyttig informasjon

Apotekenes eget intranett

Apotekinfo - apotekenes intranett

Apotekforeningen har en egen intranettside med nyttig bransjeintern informasjon til apotekene. Medlemmer i Apotekforeningen får tilgang til de interne sidene. Siden er passordbeskyttet. 

På Apotekinfo samler vi informasjon om regelverk og regelverksendringer, og meldinger fra ulike aktører på apotek- og legemiddelområdet. Du finner også alt du trenger for å gjennomføre en inhalasjonsveiledning og felles bransjestandarder, og du kan melde inn falske resepter i Reseptfalsk-databasen.

På denne siden finner du i tillegg oversikt over Apotekpreparater, med blant annet monografier. 

Apotekforeningen gir også ut et eget nyhetsbrev til apotekansatte, Apoteknytt. I tillegg har vi en database hvor apotekansatte kan søke gratis etter etter lover, forskrifter og offentlige retningslinjer innenfor apotek- og legemiddelområdet, Apotekboka.  

Apoteknytt

Apoteknytt er et nyhetsbrev for deg som jobber i apotek, og her samler vi opp nyheter fra apotekbransjen og saker som kan være nyttig i arbeidshverdagen din. Det kommer ut hver fjortende dag og er gratis får medlemmer i Apotekforeningen. Apotek- og apotekeradresser mottar automatisk Apoteknytt, men alle apotekansatte kan melde seg på med sin egen e-postadresse.

I 2015 la vi ned Apotekforeningens tidsskrift. Med Apoteknytt vil vi videreføre noe av formålet med tidsskriftet – å fortelle gode historier fra apotek, følge utviklingen i apotekbransjen og gi informasjon som kan være nyttig i arbeidshverdagen din. For å få til dette samler vi fagekspertisen her i Apotekforeningen og lar dem oppsummere hva som har skjedd i det siste. Du vil dermed få kjennskap til viktige saker vi jobber med og som har betydning for din jobb i apoteket - litt før alle andre. 

Apotekboka

Apotekboka er nå digitalisert, og her kan søke gratis etter lover, forskrifter og offentlige retningslinjer innenfor apotek- og legemiddelområdet. Mange av lenkene går til eksterne sider som for eksempel Lovdata, men i databasen får du også en unik oversikt over rundskriv og brev fra myndigheter med tolkninger og presiseringer av regelverket. Apotekboka på nett vil bli oppdatert fortløpende når endringer skjer. 

Bransjestatistikk

På Apotekstatistikksiden får du tilgang til Apotekforeningens bransjestatistikk som omfatter alt salg fra apotek. Medlemmer får i tillegg tilgang til hovedtall for primærapotek, herunder detaljerte fylkestall. Disse tallene oppdateres en gang i måneden og ligger ute på Apotekinfo.

 

Apotekforeningen © 2021
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring