Gå til innholdet

Apotekforeningen

Helsepolitikk

Thor-Arne Englund ny direktør for næringspolitikk i Apotekforeningen

Englund kommer fra stilling i Statkraft, og begynner i Apotekforeningen 19. april.


Jostein Soldal
1. april 2022

Thor-Arne Englund

Thor-Arne Englund blir ny direktør for næringspolitikk i Apotekforeningen fra april.

Kubrix

Vis Skjul bildetekst

Han har inntil nylig vært senior myndighetskontakt i Statkraft, der han primært har jobbet med norsk vannkraftpolitikk. Thor-Arne er utdannet journalist, og har de siste ti årene jobbet med politikk, hovedsakelig innen energi- og miljøfeltet, bl.a. i Høyres stortingsgruppe, og som politisk rådgiver for klima- og miljøminister Vidar Helgesen.

– Daglig er 186 000 nordmenn innom apoteket for å få hjelp med store og små helseutfordringer. Med andre ord er apotekene helt avgjørende for hverdagshelsen vår. Jeg ser med glede frem til å jobbe for gode, langsiktige og forutsigbare rammevilkår for apotekene, slik at de også i fremtiden kan levere trygge tjenester av høy kvalitet til oss alle, sier den påtroppende direktøren for næringspolitikk, Thor-Arne Englund.

– Vi er veldig glade for å få Englund inn i foreningen. Han har en spennende og variert bakgrunn, og kjenner godt til brytningsfeltet mellom politikk og næringsliv. Dermed har han svært gode forutsetninger for å sette seg inn i de spesielle utfordringene en sterkt statlig regulert privat næringsaktør som apotek, står overfor, sier adm. direktør Per T. Lund.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2022
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring