Gå til innholdet
Aktuelt om apotek

Her er oversikt over apotek som holder midlertidig stengt

Alle apotek gjør sitt ytterste for å holde åpent for kundene. På grunn av et økende antall ansatte i karantene eller isolasjon, er det nå flere apotek som må holde midlertidig stengt.


18. mars 2020

I dag, 18. mars, holder minst 18 apotek midlertidig stengt for kunder på grunn av bemanningssituasjon som følge av covid-19.

I dag, 18. mars, holder minst 18 apotek midlertidig stengt for kunder på grunn av bemanningssituasjon som følge av covid-19. (Illustrasjon: Shutterstock)

Vis Skjul bildetekst

I dag, 18. mars, holder minst 18 apotek midlertidig stengt for kunder på grunn av bemanningssituasjon som følge av covid-19. Noen av disse apotekene opprettholder drift på bakrommet  for å sikre at kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere får legemidler og medisinskutstyr som de skal.

- Vi er opptatt av at det skal være best mulig dekning av apotek over hele landet. Apotek og apotekkjeder samarbeider nå for å løse dette. Vi har jevnlige møter med medlemmene våre for å løse utfordringene, sier kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen.


TILBAKE

Relaterte artiklerApotekforeningen © 2020
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring