Gå til innholdet

Apotekforeningen

Vi mener

Skryt av en apotekfarmasøyt

Alle, og ikke minst apotekfarmasøytene selv, må bli bedre til å skryte av jobben som gjøres av farmasøyter i apotek over hele landet, skriver Per T. Lund i Farmatid.


24. juni 2022

Snakk om alle de meningsfulle oppgavene og helsehjelpen dere yter. La studenter og nyutdannete forstå at det er en viktig jobb du gjør, mener Per T. Lund i Apotekforeningen.

Vis Skjul bildetekst

Det apotekfarmasøytene selv kan bidra med, som er helt gratis og ganske enkelt, det er å snakke entusiastisk om de interessante oppgavene, mulighetene og de gode opplevelsene man har som farmasøyt i et apotek. Det er ikke alt som kan løses av «de andre», noe kan vi ta tak i selv.  

Les hele leserbrevet i Farmatid

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2022
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring