Gå til innholdet

Apotekforeningen

Medlemsfordeler

Hvorfor være medlem hos oss?

Apotekforeningen fremmer apotekenes sak i politiske og faglige sammenhenger. Vi tar bransjeansvar for saker apotekene har til felles og gjør hverdagen litt enklere både for apotekansatte og for deg som driver eller eier apotek.

Noen av fordelene med å være medlem i Apotekforeningen er rent økonomiske, andre ting vi gjør skåner deg for en del plunder og heft i hverdagen. Og ikke minst - råd fra oss er gratis for medlemmer!

DETTE FÅR DU:

→ BRANSJELØSNINGER SOM ER NYTTIGE I APOTEKET
Alle apotek som er medlem i Apotekforeningen får gode rabatter på apoteksystemene FarmaPro og Eik, 25 prosent rabatt på de 90 e-læringskursene til Apokus, 30 prosent rabatt på Vareregisteret og tilgang til informasjon om apotekpreparatene. 

→ LITT ENKLERE MED BRANSJEAVTALER
Vi tar oss av avtaler, så slipper du.

→ BEDRE RAMMEVILKÅR FOR APOTEKENE
Apotekforeningen fremmer apotekenes sak i politiske og faglige sammenhenger, og vi jobber for forutsigbare rammevilkår for apotekdrift.  

→ HVA KAN VI HJELPE DEG MED?
Er det noe du lurer på? I Apotekforeningen arbeider det folk med høy kompetanse på apotekfaglige og apotekpolitiske spørsmål. Råd fra oss er gratis for medlemmer.

→ APOTEKENES INTERNE KANALER
Medlemmer får tilgang til Apotekinfo og Apoteknytt, kvartalsvis medlemsbrev, Apotekboka og bransjestatistikk som omfatter alt salg fra apotek.

 

Medlemsapotek kan ta kontakt på e-post apotekforeningen@apotek.no for å få tilsendt logoen over som en bildefil til bruk på nettet.   

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring