Gå til innholdet

Medisinstart på ditt språk

Er du ikke så god i norsk? Skal du starte med en medisin mot diabetes type 2 eller en hjertemedisin? Du kan få hjelp og råd om medisinen du bruker på ditt eget språk. Medisinstart er gratis! Vi har nå startet et prosjekt med å tilby Medisinstart på andre språk enn norsk. Prosjektet skal vare ut 2023.

Har du spørsmål om medisinen du bruker?Har du fått en ny medisin av legen? Mange har spørsmål om medisiner. Vi kan hjelpe deg på ditt eget språk i apoteket. Spør om Medisinstart i apoteket. Medisinstart er gratis.

I Medisinstart svarer en farmasøyt i apoteket på spørsmålene dine. Du får to samtaler med farmasøyt. Samtalene kan gjøres på telefon eller i apoteket.

Her er eksempler på noe mange lurer på:

Om prosjektet Medisinstart på andre språk enn norskApotekforeningen skal undersøke hvordan Medisinstart som gjennomførtes på andre språk enn norsk fungerer for pasienter og apotek. 10 apotek er med i prosjektet. Samtalene kan gjennomføres på telefon eller i apoteket. Mer informasjon kommer

KontaktinformasjonHilde Ariansen, seniorrådgiver i Apotekforeningen

Finn apotek og språkØnsker du Medisinstart på ditt eget språk? Her er oversikt over hvilke apotek som er med på prosjektet og hvilke språk de snakker.

Les mer

Apotekforeningen © 1999-2023
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse