Gå til innholdet

Medisinstart - Få en god start med hjertemedisinen din

Har du nylig startet med en hjertemedisin? Vi på apoteket vil gjerne følge deg opp slik at du kommer trygt i gang. Du har rett til to oppfølgingssamtaler med en farmasøyt om hvordan du syns det går å bruke den nye medisinen din. Målet med samtalene er å gi deg trygghet om riktig bruk og svar på det du lurer på.

OM MEDISINSTARTMedisinstart er en rådgivningstjeneste som består av to oppfølgingssamtaler med en farmasøyt. Samtalene gjennomføres 1-2 uker og 3-5 uker etter oppstart med en ny hjertemedisin. 

Les mer
En hjertepasient får Medisinstart i apoteket. Foto.

Til helsepersonellEr du lege, sykepleier eller annet helsepersonell? Her finner du informasjon for helsepersonell om tjenesten Medisinstart. Jobber du på apotek, kan du logge deg inn på apotek.no/apotekinfo.

Les mer

KAN JEG FÅ MEDISINSTART?Du kan få Medisinstart hvis du nylig har startet med en medisin til behandling av hjerte- og karsykdom.

Les mer

HVA BØR JEG VITE OM MEDISINEN MIN?Mange har spørsmål når de skal starte opp med ny medisin. På apoteket kan du få vite det du trenger om den nye medisinen din. 

Les mer

MEDISINSTART PÅ ANDRE SPRÅK ENN NORSKEr du ikke så god i norsk? Du kan få hjelp og råd om medisinen du bruker på ditt eget språk. Vi har nå startet et prosjekt med å tilby Medisinstart på andre språk enn norsk. Prosjektet skal vare ut 2024.

Les mer

MEDISINSTART FOR DIABETES TYPE 2Det pågår nå en studie som skal underske effektene av Medisinstart for diabetes type 2. Det er 20 apotek med.

Les mer

BROSJYRE OM MEDISINSTARTDenne brosjyren om Medisinstart deles ut på apotekene.

Les mer

Apotekforeningen © 1999-2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse