Gå til innholdet

Apotekforeningen

Aktuelt om apotek

Hvorfor velge apotek som arbeidsplass?

Apotekhverdagen er variert og spennende. Nå kan både erfarne og nyutdannede farmasøyter se hvordan det er å arbeide i apotek.


Eva Cecilie Mo Skreiberg
6. mai 2024

Bilde av velgapoteket.no

I forbindelse med kampanjen lanseres en ny nettside. Den viser frem arbeidshverdagen til seks farmasøyter og apotekere, og hva de gjør på fritiden sin (Foto: Apotekforeningen/Willy Nikkers)

Vis Skjul bildetekst

I mai starter Apotekforeningen sammen med medlemmene en informasjonskampanje i sosiale medier om å jobbe i apotek. I forbindelse med kampanjen lanseres en ny nettside: velgapoteket.no. Den viser frem arbeidshverdagen til farmasøyter og apotekere, og hva de gjør på fritiden sin.

– Vi ønsker også å vise frem det viktige arbeidet som blir utført i apotekene. Fra legemiddelrådgivning til vaksinering, fra administrativt arbeid til praktisk arbeid og kundekontakt. Summen av alle oppgavene i apotek gir en allsidig og utfordrende arbeidshverdag, sier Jostein Soldal, kommunikasjonssjef i Apotekforeningen.

Les også: 10 gode grunner til å jobbe i apotek.

Innblikk i apotekhverdagen

Målgruppen for nettsiden er primært nyutdannede og unge farmasøyter som ønsker innsikt i hva det innebærer å arbeide i apotek. I tillegg kan farmasøyter ansatt i andre sektorer få et innblikk i hvordan apotek er som arbeidsplass.

–  Å jobbe i apotek gir muligheter til å bruke mange sider av seg selv, både faglig og menneskelig. Man kan også utvikle lederegenskapene sine ved for eksempel å være bestyrer, avdelingsleder eller delta på talentprogram, avslutter Soldal.

Alle de store medlemsgrupperingene står bak kampanjen. Kampanjeperioden er satt fra 10. mai til 20. juni. Da vil det blant annet bli økt synlighet i sosiale medier, særlig myntet på studenter og nyutdannede farmasøyter.

 

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring