Gå til innholdet

Apotekforeningen

Helsepolitikk

Apotekforeningen tilbyr sine ansatte influensavaksine

I dag fikk Apotekforeningen besøk av to vaksinatører fra Boots apotek Via Vika. På to timer hadde 35 ansatte stukket seg.


Vendil Åse
17. oktober 2022

35 ansatte i Apotekforeningen og tilsluttede selskaper valgte å vaksinere seg mot sesonginfluensa i dag.

Apotekforeningen

Vis Skjul bildetekst

Administrerende direktør Per T. Lund i Apotekforeningen har tilbudt alle ansatte i Apotekforeningen og tilsluttede selskaper å vaksinere seg mot årets sesonginfluensa.

Lund forteller at det er tre grunner til at han vaksinerer seg og tilbyr de han jobber sammen med influensavaksine.

– Jeg har hatt influensa, og det vil jeg ikke ha igjen. Og så vil jeg heller ikke smitte andre, som da er grunn nummer to. Grunn nummer tre er at jeg som arbeidsgiver ser at det er veldig god økonomi at de som jobber sammen med meg ikke blir syke, sier han.

Lund er imponert over hvor effektivt det var å arrangere vaksineringen på kontoret. Veldig enkelt for den ansatte, og veldig effektivt for meg som arbeidsgiver, er hans oppsummering. 

Seniorrådgiver og farmasøyt i Apotekforeningen, Janne Smedberg, er en av de mange ansatte som har takket ja til tilbudet.

– Når jeg er så heldig å få dette tilbudet på jobben, vaksinerer jeg meg for min egen del så jeg slipper å bli syk. Jeg vaksinerer meg også for å beskytte de rundt meg, sier Smedberg.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2023
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring