Gå til innholdet

Apotekforeningen

Helsepolitikk

Helseprat om apotekenes fremtid og helsepersonellkommisjonen

Per T. Lund har tatt en prat med podcasten til Healthtalk om Apoteklovutvalget, vaksinering i apotek, legemiddelmangel og Helsepersonellkommisjonens utredning.


Jostein Soldal
20. februar 2023

Per T. Lund har snakket med Healthtalk om noen av apotekenes store muligheter og utfordringer.

Kubrix

Vis Skjul bildetekst

Lederen for Apotekforeningen forklarer, analyserer og kommenterer hvordan han oppfatter de ferske NOU-ene, og hvilke frukter som henger aller lavest når helsepolitikerne skal bestemme hvilke nye oppgaver i helsetjenesten som bør legges til apotekene. Vel verd å høre på en ledig halvtime i vinterferien - eller en annen gang. 

 

 

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring