Gå til innholdet

Apotekforeningen

Helsepolitikk

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Utviklingen av Eik er i sluttfasen

Det er nå lagt en justert plan for ferdigstilling av apotekenes nye bransjesystem Eik. Systemet skal være klart til å tas i bruk i apotek fra høsten 2021.


Jostein Soldal
5. november 2020

Daglig leder Ingar Dahl i Difa kan fortelle at Eik er klart til akseptansetest rett over nyttår, så lenge apotekkjedenes egne apoteksystemer er klare.

Daglig leder Ingar Dahl i Difa kan fortelle at Eik er klart til akseptansetest rett over nyttår, så lenge apotekkjedenes egne apoteksystemer er klare. (Foto Shutterstock)

Vis Skjul bildetekst

– Eik er klart til akseptansetest rett over nyttår. I løpet av denne testingen vil det bli gjort feilrettinger, før systemet skal i pilotdrift i noen få apotek. Deretter skal det være klart til å tas i bruk fra september neste år, sier daglig leder Ingar Dahl i Difa.

Les mer: Eik - apotekenes bransjesystem

Det er Difa as, et datterselskap av Apotekforeningen, som på vegne av apotekbransjen har ansvar for utvikling, drift og vedlikehold av Eik.

Selv om Eik er klar til bruk i apotekene fra neste høst, forutsetter utrulling at også apotekkjedenes egne apoteksystemer er klare. Eik utgjør bare en del av de nye apoteksystemene som hver apotekaktør selv holder på å utvikle.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relatert InnholdEik - apotekenes felles bransjesystem

Les mer

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring