Gå til innholdet

Apotekforeningen

Vi mener

Hva driver de egentlig med i apotekene?

Jeg tror at mange som har en resept og venter på sin tur i apoteket, tenker at det sikkert er gode grunner til at det tar litt tid. Men de vet ikke så mye om hva som tar tid, og hvorfor noen resepter krever ekstra oppmerksomhet og tidsbruk.


Per T. Lund, adm. direktør i Apotekforeningen
9. mars 2017

Per T. Lund har blogget i Dagens Medisin om hva de ansatte i apotek egentlig driver med...

Vis Skjul bildetekst

Vi har sammen med et utvalg apotek gjort en detaljert telling av hva det er som tar ekstra tid når resepter blir ekspedert. Vi ser at mer enn hver tiende resept krever en ekstra innsats fra apotekpersonalet. Det handler om e-resepter som ikke finnes, om tekniske og faglige feil på resepten, om bivirkninger, interaksjoner og dobbeltforskrivning, om generisk bytte og behov for ekstra informasjon og veiledning.

Les hele bloggen min på Dagens Medisin, og få et innblikk i hvordan en vanlig dag i apotek kan se ut. 

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2022
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring