Gå til innholdet

Apotekforeningen

Vi mener

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Hva skjedde med legemiddelpolitikken?

Det har gått to år siden Stortinget behandlet Legemiddelmeldingen, og det er snart tre år siden helseministeren presenterte sine forslag for Stortinget. Ser vi sporene av en ny legemiddelpolitikk?


Eva Cecilie Mo Skreiberg
5. mars 2018

- Litt mer av det samme på noen områder, og litt større doser dristighet på andre, blir rett medisin for riktig legemiddelbruk, sier Per T. Lund i Apotekforeningen.

- Litt mer av det samme på noen områder, og litt større doser dristighet på andre, blir rett medisin for riktig legemiddelbruk, sier Per T. Lund i Apotekforeningen.

Stian Gregersen

Vis Skjul bildetekst

- Hovedinntrykket mitt er at mye av politikken faktisk er i ferd med å bli virkelighet. Med utsikt fra mitt skrivebord, er jeg mest opptatt av det som gjelder legemiddelbruk, pasientsikkerhet og selvsagt apotekenes mulighet til å bidra til et godt helsetilbud, skriver Per T. Lund i bloggen sin. 

Han har analysert seks områder, blant annet  Medisinstart, Inhalasjonsveiledning, farmasøytutlevering og ny apotekavanse, i Legemiddelmeldingen som du kan lese nærmere om i Dagens Medisin.  

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring