Gå til innholdet
Personvern

Apotekforeningens personvernerklæring

Hensikten med denne personvernerklæringen er å hjelpe deg med å forstå hvilken informasjon vi lagrer, hvorfor vi lagrer den og hva vi gjør med den. Vi benytter dine data for å bedre din opplevelse av vår nettside.
 

Hvorfor bruker vi personopplysninger?

Formålet for bruk av personopplysninger deles inn i tre ulike kategorier:

Nyhetsbrev
Hvis du velger å melde deg på vårt nyhetsbrev, vil e-postadressen du registrerer bli lagret i vår database.

Bestillingsskjema
Skulle du velge å bruke bestillingsskjemaet så blir informasjonen din lagret i vår database, samlet inn og sendt til oss i en e-post.

Informasjonskapsler
Vi i Apotekforeningen ønsker at dine besøk på våre nettsteder skal være så gode som mulig. Derfor bruker vi informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. Ønsker du å vite mer om informasjonskapslene som benyttes så trykk på lenken ved navn Informasjonskapsler.
 

Vi skal ta trygt vare på opplysningene dine

Vi lover å oppbevare personopplysningene dine trygt. Dine opplysninger forblir hos oss og våre underleverandører, med mindre en utlevering er lovpålagt. Vi er kun interessert i de personopplysningene som gir oss muligheten til å oppfylle formålet med tjenestene og informasjonen vi leverer til deg. Dataene dine befinner seg i Skandinavia, ingen andre steder i verden. Det lover vi.
 

Samtykke og markedsføring

Økt kunnskap om deg kan forbedre kommunikasjonen vår og tjenester vi tilbyr, men du skal bestemme selv om du synes det er greit.

Nyhetsbrev er valgfritt, du må selv registrere deg om du ønsker å motta nyhetsbrevet. Skulle du angre, kan du enkelt melde deg av tjenesten ved å trykke på lenken nederst i nyhetsbrevet.

Bestillingskjema er også valgfritt. Dersom du ønsker å bestille noe fra oss, er vi avhengig av at du oppgir informasjonen påkrevd i bestillingsskjema for at vi skal kunne oppfylle formålet med bestillingen.

Informasjonskapsler kan du velge å blokkere i nettleseren din dersom du ikke ønsker at informasjonen informasjonskapslene samler inn skal bli tilgjengelig for Google eller Youtube. Les mer om hva informasjonskapsler er og hvilke Apotekforeningen bruker 
 

Tilgang til dine personopplysninger

Du har rett til å se personopplysningene vi har lagret om deg, og spør du oss så skal vi svare deg ved første anledning, senest innen 30 dager. Ønsker du retting, sletting eller eksport av dine personopplysninger så sender du oss en epost på personvern@apotek.no.  Det samme gjelder selvfølgelig om det er noe annet du skulle lure på om temaet personvern.

Vi håper du vil snakke med oss først, men skulle du ikke være fornøyd med hvordan vi behandler deg og dine data, står du fritt til å melde dette til datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på https://www.datatilsynet.no
 

Oppdatering av personvernerklæring

Det kan være vi fra tid til annen må endre på personvernerklæringen, dette blir du ikke varslet om. Vi anbefaler deg derfor å besøke denne siden av og til for å holde deg oppdatert. Vi vil uansett alltid ivareta dine rettigheter etter gjeldende personvernregler.


 


 

 

 

Apotekforeningen © 2019
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring