Gå til innholdet

Apotekforeningen

Aktuelt om apotek

Kundene er tilfreds med apotekene

Det viser resultatene fra Norsk kundebarometer som Handelshøyskolen BI gjennomfører hvert år. I år har Apotek 1 rykket opp på 6. plass i konkurranse med 150 andre store virksomheter.


Jostein Soldal
18. mai 2021

Apotekkundene er svært fornøyde med tilbudet de får i apotekene. (Foto Espen Solli)

Vis Skjul bildetekst

– Kundene våre har følt seg ivaretatt hos oss i en svært usikker tid, og de er fornøyde med råd og veiledning de har fått av dyktige og engasjerte apotekansatte. Det gjør meg veldig stolt, sier adm. direktør i Apotek 1 Øyvind Winther i en pressemelding.

Apotek 1 får fem stjerne og full pott i kundebarometeret. Fem stjerner betyr begeistrede kunder. Også de to andre store apotekkjedene, Vitusapotek og Boots apotek har tilfredse kunder. Begge får fire stjerner, som ifølge BI betyr at de har svært fornøyde kunder.

– At alle de tre apotekkjedene skårer så høyt, viser at apotekene i Norge har et tilbud som befolkningen setter stor pris på. At apotekene har en samfunnskritisk rolle, har vi fått et klart bevis på det siste drøye året. Da er det betryggende at de ivaretar dette viktige oppdraget på en måte kundene har tillit til, sier adm. direktør Per T. Lund i Apotekforeningen.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2022
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring