Gå til innholdet
Påmelding

Apoteknytt - for deg som jobber i apotek

I 2015 la vi ned Apotekforeningens tidsskrift. Med Apoteknytt vil vi videreføre noe av formålet med tidsskriftet – å fortelle gode historier fra apotek, følge utviklingen i apotekbransjen og gi informasjon som kan være nyttig i arbeidshverdagen din.

For å få til dette samler vi fagekspertisen her i Apotekforeningen og lar dem oppsummere hva som har skjedd i det siste. Du vil dermed få kjennskap til viktige saker vi jobber med og som har betydning for din jobb i apoteket - litt før alle andre. Noen av sakene i Apoteknytt kan du ha sett før i vårt ukentlige nyhetsbrev eller på nettsidene våre. Noen saker er eksklusive for Apoteknytt, noen er korte notiser og andre saker lenker til innhold på apotekenes intranett Apotekinfo. 
 
Apoteknytt kommer ut ca en gang i måneden og er selvfølgelig gratis!
  
Alle medlemsapotek og apotekere får automatisk Apoteknytt tilsendt. Men alle apotekansatte kan melde seg på nyhetsbrevet med sine private e-postadresser. Legg inn ditt navn og din e-postadresse i skjemaet under for å abonnere. Du vil da motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på påmeldingslenken i e-posten.  Dette sikrer at det er du som har valgt å melde deg på!

I want to sign up:

 

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår databaser.

Apotekforeningen © 1999-2018
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør: Vendil Åse

Personvernerklæring