Gå til innholdet

Apotekforeningen

Påmelding

Apoteknytt - for deg som jobber i apotek

Apoteknytt - for deg som jobber i apotek 

Apoteknytt er et nyhetsbrev som oppsummerer informasjon som kan være nyttig i arbeidshverdagen sin. For å få til dette samler vi fagekspertisen her i Apotekforeningen og lar dem oppsummere hva som har skjedd i det siste. Du vil dermed få kjennskap til viktige saker vi jobber med og som har betydning for din jobb i apoteket - litt før alle andre. Noen av sakene lenker til innhold på apotekenes intranett Apotekinfo og noen er korte notiser med informasjon som du ikke finner andre steder enn i Apoteknytt. Noen lengre saker er eksklusive for Apoteknytt, og vi har også noen ganger Apoteknytt spesial med ulike temaer som Medisinstart, LAR eller Inhalasjonsveiledning. 
 
Apoteknytt kommer ut i litt ujevnt publiseringstempo, men minst en gang i måneden, og er selvfølgelig gratis!
  
Alle medlemsapotek og apotekere får automatisk Apoteknytt tilsendt. Men alle apotekansatte kan melde seg på nyhetsbrevet med sine private e-postadresser. Legg inn ditt navn og din e-postadresse i skjemaet under for å abonnere. Du vil da motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på påmeldingslenken i e-posten.  Dette sikrer at det er du som har valgt å melde deg på!

I want to sign up:

 

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra våre databaser.

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring