Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Adm. direktør Kai Finsnes slutter i Apotekforeningen

Etter snart syv år som administrerende direktør i Apotekforeningen slutter Kai Finsnes 1. desember. – Det har vært spennende år med mange viktige saker for apotekbransjen. Utfordringene har vært mange, og jeg ser nå frem til å overlate roret til nye krefter som kan fortsette det viktige arbeidet med å sikre apotekene gode faglige og økonomiske rammevilkår, sier han.


08.11.2010

Adm. direktør Kai Finsnes slutter i Apotekforeningen
Styreleder Inger Lise Eriksen sier at Kai Finsnes har gjort en betydelig innsats i de årene han har ledet foreningen. – Jeg vil særlig fremheve apotekenes forhold til myndighetene som i dag er preget av konstruktivt samarbeid og gjensidig tillit. Dagsordenen har vært preget av tunge saker innenfor prisregulering, e-helse og helsetjenester i apotek. Kai Finsnes har satt tydelige spor etter seg, sier hun, og jeg ønsker å takke ham for det engasjement og den profesjonalitet han har utvist i disse årene.

Apotekforeningens styre starter nå arbeidet med å rekruttere ny administrerende direktør. Samfunnsdirektør Oddbjørn Tysnes vil fra 1. desember fungere som daglig leder frem til ny administrerende direktør er tilsatt.
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring