Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Apokus på lufta

Apokus - Apotekenes kompetanse- og utviklingssenter, lanserte 17. september sine nettsider www.apokus.no og sine første fem e-læringskurs.


17.09.2012

Apokus på lufta
Apokus er et resultat av en idédugnad, idet Apotekforeningen og Stiftelsen til fremme av norsk apotekfarmasi høsten 2010 initierte et prosjekt for å utrede et nytt kompetanse- og utviklingssenter for apotek. Resultatet ble dagens Apotekenes kompetanse- og opplæringssenter, som 8. september ble en realitet etter at apotekene gjennom Apotekforeningens styre ga klarsignal til planene.
Daglig leder Christine Frigaard har vært med siden utredningen startet i oktober for to år siden:

- Vi har hele tiden jobbet fremover mot datoen 17. september, og derfor er det nå en glede å ha det første tilbud av kurs klare for levering til apotekaktørene. Vi tror også at de nye nettsidene våre vil fungere godt for ansatte i apotek for å kunne finne kurs man vil ta, sier Frigaard.

Det legges opp til at kursene leveres til apotekkjedene og de frittstående apotekene, for at disse skal kunne legge kursene inn i sine egne e-læringssystemer slik at alle ansatte kan ta kursene når det passer.

- På nettsidene våre kan man se kursutvalget og lese beskrivelser av kursene. I tillegg vil det med tiden komme små videosnutter, quizer og andre små faglige drypp, som skal bidra til å hjelpe folk å holde seg oppdatert, sier Frigaard.

De fem kursene som er klare til levering, er:
• Trygt bytte til digoksin
• Smerte og egenomsorg
• Blodfortynnende behandling
• Tromboseprofylakse del 1
• Tromboseprofylakse del 2

For interesserte er det også mulig å abonnere på Apokus’ Nyhetsbrev, påmelding ligger nederst på www.apokus.no.

TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring