Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Apotekforeningen blogger i Dagens Medisin

Adm. dir. Per T. Lund i Apotekforeningen er ny blogger i bloggpanelet til avisen Dagens Medisin.


26.02.2013

Apotekforeningen blogger i Dagens Medisin
I sitt første blogginnlegg retter Lund søkelyset mot fordelingen av oppgaver mellom helsepersonell, og stiller spørsmål om apotekenes 2500 farmasøyter kan avlaste andre deler av helsetjenesten, for eksempel fastlegen:

– Er oppgavedelingen optimal, eller sitter de ulike profesjonene og vokter på oppgaver andre kunne utført like godt og mer effektivt? spør han.

Les hele blogginnlegget "Uløste oppgaver nok til alle" her

Dialog med andre aktører
Apotekforeningens sjef takket ja til å blogge på Dagens Medisin, fordi han mener det er en god mulighet for å kommunisere apotekbransjens synspunkter til andre helseprofesjoner og folk i helseforvaltningen.

- Jeg er blant annet opptatt av å være en del av en konstruktiv og levende debatt – med temaer som pasientsikkerhet, riktig legemiddelbruk, folkehelserelaterte spørsmål og utviklingen av digitale helsetjenester, sier Lund til Dagens Medisin. Han forklarer at Apotekforeningen bruker flere kanaler for at apotekenes røst skal bli hørt, og at bloggen i Dagens Medisin gir mulighet til å komme i dialog med andre aktører innen disse områdene.

Les hele intervjuet med Per T. Lund i Dagens Medisin her
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring