Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Apotekproduksjon AS selges

Sammenslåing av Apotekproduksjon og Farma Holding skaper Norges ledende leverandørbedrift for farmasøytiske produkter og tjenester


07.03.2008

Pressemelding fra Apotekproduksjon 6. mars 2008

Norsk Medisinaldepot AS har inngått avtale om salg av Apotekproduksjon AS til Farma Holding AS under forutsetning av godkjennelse fra Konkurransetilsynet.

Hovedvirksomhetsområdene til Apotekproduksjon er import og bearbeiding av råvarer, produksjon av handelsvarer til apotek, klinisk service og ompakking av legemidler samt farmasøytiske laboratorietjenester og legemiddelproduksjon. Avdelingen for dosepakking og resepturleieproduksjon omfattes ikke av salget.

”Salget av Apotekproduksjon er et naturlig steg for NMD for å oppnå økt fokus på vår kjernevirksomhet. Med Farma Holding som ny eier tror vi at vi har funnet den beste løsningen for videre utvikling av Apotekproduksjons virksomheter og en stimulerende arbeidsplass for selskapets ansatte. NMD ser frem til det videre samarbeidet med Farma Holding og Apotekproduksjon i fremtiden” sier Administrerende Direktør Kjell Paulsrud i NMD.

”Kjøpet av Apotekproduksjon styrker vår posisjon som leverandør av farmasøytiske produkter og tjenester. Apotekproduksjon er en naturlig oppkjøpskandidat med komplementære virksomhetsområder som gir nye interessante vekstmuligheter. Som et kombinert selskap vil vi vokse i alle forretningsområder samtidig som vi kan øke konkurransekraften i en stadig tøffere markedssituasjon” sier Administrerende Direktør i Farma Holding, Frode Lervik.

”Med ny eier som både har fokus og kompetanse på våre forretningsområder, vil vi være i stand til tilby bedre og flere varer og tjenester til våre kunder i tiden fremover” sier Dag Morfelt, Administrerende Direktør i Apotekproduksjon.

For eventuelle spørsmål kan de følgende kontaktes:
  • Kjell Paulsrud, Administrerende direktør i Norsk Medisinaldepot AS
  • Frode Lervik, Administrerende direktør i Farma Holding AS
  • Dag Morfelt, Administrerende direktør i Apotekproduksjon AS


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring