Gå til innholdet

Apotekforeningen

Inhalasjonsveiledning: spørreundersøkelse

Er du klar for å spørre kundene hva de synes om inhalasjonsveiledning?

Tirsdag 1. november starter den store spørreundersøkelsen blant pasienter som mottar Inhalasjonsveiledning i apotek. Spørreundersøkelsen gjelder alle pasienter over 16 år som mottar tjenesten Inhalasjonsveiledning i apotek i perioden fra og med 1. november til og med 21. november.

Det er Apotekforeningen i samarbeid med Apokus som står bak undersøkelsen.

Dette skal apotekene gjøre
Alle pasienter som mottar Inhalasjonsveiledning i perioden 1. - 21. november skal spørres om de kunne tenke seg å besvare en spørreundersøkelse om hvordan de oppfattet tjenesten. Det er utarbeidet et informasjonsark til pasientene med informasjon om spørreundersøkelsen, i tillegg til en kort prosedyre for gjennomføringen i apotek.
 
Pasientene skal besvare undersøkelsen elektronisk, enten ved å bruke lenke som apoteket sender på epost/sms, eller ved at pasienten får benytte en avskjermet pc på apoteket. I unntakstilfeller, der dette ikke er mulig, kan pasienten fylle ut spørreskjemaet på papir. Spørreundersøkelsen tar mindre enn fem minutter å besvare.

Vi håper flest mulig pasienter vil besvare undersøkelsen elektronisk, og håper apotekene kan legge til rette for at undersøkelsen også kan besvares på pc i apoteket dersom det er praktisk mulig.

Materiell som følger med studien må dere skrive ut selv, se grå ramme til høyre.

Forslag til tekst som sendes på epost/sms:

Materiell
Her kan du skrive ut materiell og informasjon.

KONTAKT

Har du spørsmål om gjennomføringen?

Kontakt Hilde Ariansen i Apotekforeningen.

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring