Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Et bilde på fremtiden

Fokus på kompetanse og rådgivning i apotekenes selvvalg. Dette er veien å gå for å sikre en riktig reseptfri legemiddelbruk, mente svært mange på Farmasidagene 2010.


01.11.2010

Et bilde på fremtiden
Blitzen lynte flittig på standen til Apotekforeningen på årets Farmasidagene. Men det var ingen kjendiser å få øye på, bare vanlige ansatte i apotek og legemiddelbransje. Ved å la seg knipse, og deretter klistre opp sitt passbilde på en stor plakat på standens bakvegg, var de alle med og stemte over det viktigste virkemiddelet for å sikre riktig bruk av reseptfrie legemidler.

Det var satt opp en rekke forslag til satsningsområder, deriblant 'apotek i media' og 'konkurransedyktige priser'. Disse var det imidlertid få som ga sin stemme til, de fleste av bildene havnet på forslagene om å satse på kompetanse, og å gi kundene råd om bruk av reseptfritt når men treffer dem ved apotekets selvvalghyller.

Apotekforeningen setter pris på at så mange av deltakerne på Farmasidagene ønsket å bidra med sin mening. Temaet engasjerte åpenbart mange av deltakerne på konferansen. Mer enn 200 portretter ble hengt opp på veggen i løpet av de to dagene.

Som en liten påskjønnelse for deltakelsen, var alle som hang opp sitt bilde, med i trekningen av en iPod Nano.

Vi gratulerer vinnerne, og takker alle som deltok!
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring