Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Farmasiutmerkelse til Inger Lise Eriksen

Inger Lise Eriksen, tidligere styreleder i Apotekforeningen, fikk utmerkelsen Det Giftige Kors på årets Farmasidager.


31.10.2013

Farmasiutmerkelse til Inger Lise Eriksen
- Tusen takk for tilliten som er vist meg. Takk til alle de jeg har jobbet sammen med og til den nærmeste familien som til tider har levd med farmasi som et familiemedlem. Til dere unge farmasøyter som nå skal ta over arven, vil jeg si: Grip mulighetene som dukker opp. Våg å ta sjanser, vær stolt av å være farmasøyt og stol på deg selv, sa Inger Lise Eriksen.

Det er Norsk Farmasøytisk Selskap som hvert år deler ut den gjeveste prisen innen farmasien i Norge. Prisen ble delt ut torsdag 31. oktober i forbindelse med Farmasidagene som arrangeres på Folkets hus i Oslo. Prisen har vært delt ut siden 1924.
- Inger Lise Eriksen tildeles utmerkelsen på grunn av sin fremragende og mangeårige innsats på mange områder innen farmasien. Hun har vært godt synlig, og har aldri vært redd for å ta på seg verv både i Norge og internasjonalt, sa styreleder Britt Wolden.

Inger Lise Eriksen har drevet og eid Frogner apotek siden 1996, med produksjon av drogepreparater. I fjor solgte Eriksen apoteket til Apokjeden. Eriksen har lang historie innenfor norsk farmasi, og hun har arbeidet både i legemiddelindustrien, på sykehusapotek, Institutt for farmakoterapi på Universitetet i Oslo og i Apotekforeningen.

Eriksen har store deler av sitt yrkesliv hatt verv ved siden av: Hun har vært leder
i Oslo krets av Norges Farmaceutiske Forening, i Norske Sykehusfarmasøy­ters Forening og i Norsk Farmasøytisk Selskap. I 2001 ble hun valgt som styreleder i Apotekforeningen, et verv hun hadde inntil mai i år. Eriksen har også vært president i EuroPharm Forum.

TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring