Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Fengende film for farmasifag

En ny og fengende reklamefilm skal lokke nye søkere til farmasiutdanningen i Namsos.


01.03.2011

Fengende film for farmasifag
På Høgskolen i Nord-Trøndelag gjøres det en innsats for å få flere søkere til farmasiutdanningen. Sammen har studenter og ansatte ved farmasifaget samarbeidet om å lage en reklamefilm som skal presentere faget og studiestedet for potensielle søkere.

Se HiNTs reklamefilm for farmasifag her

- Vi har hatt med studentene våre hele veien i prosessen med å lage filmen, og de har vært klare på hva slags tempo og stil som måtte til. Vi synes det ble et bra resultat, og vi tror denne filmen vil fenge ungdom. Tilbakemeldingene vi har fått har også vært gode, at det er en spennende film der det skjer mye, sier studieleder for farmasi, Wenche Wannebo. Hun forteller at det også er studener fra farmasifaget som spiller i filmen, sammen med dansere fra en lokal videregående skole.

- Vi håper først og fremst å skape en interesse og nysgjerrighet til farmasifaget. Det er ikke så mye konkret informasjon i filmen, det kan elevene finne på nettsidene våre. Men vi tror at filmen vil kunne være en apetittvekker på faget, sier hun.

Prosessen med å lage filmen startet de i januar, med å spørre studentene om hvorfor de valgte å studere nettopp hos oss. Svarene var at det veldig ofte var tilfeldig, de hadde ofte ikke hørt om farmasi før, men fått tips av venner og kjente.

- Vi ønsker særlig få frem det vi mener er fortrinnene til farmasifaget i Namsos, at stedet er akkurat passe stort, og at vi har anledning til å komme tettere på studentene enn det de kan på de store universitetene. Det tror jeg vi lykkes med i denne filmen, mener Wannebo.

Du kan også lese mer om farmasiutdanningen i Namsos på HiNTs hjemmesider
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring