Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Fra juni er møteæraen i Slemdalsveien 1 over

I over 30 år har Apotekforeningens lokaler vært et møtepunkt for ulike aktører innenfor apotek- og farmasiverden. Nå skal møterommene gjøres om til kontorer.


12.04.2018

Kurs, videreutdanning, fagmøter, årsmøter, bridgekvelder, styremøter og nettverksmøter med unge og eldre farmasøyter. Det er ikke bare på dagtid at aktiviteten i Slemdalsveien 1 kan være høy.

– Vi har hatt fine og store møtelokaler og dermed blitt en naturlig møteplass for mange selskap, lag og foreninger siden 1986. Men kvadratmeterne våre er ikke utnyttet godt. Toalettfasilitetene våre trenger en oppussing og ventilasjonsanlegget fungerer ikke slik det skal. Det var på tide å ta et tak i Slemdalsveien 1, sier Per T. Lund, administrerende direktør i Apotekforeningen.

Allerede har oppussingsarbeidene begynt i fjerde etasje. 

– Vi skal gjøre en del av kontorene våre om til åpne kontorlandskap. Vi skal lage et mindre resepsjonsområde. Og vi trenger ikke lenger datarommet vårt, et rom der serverne våre stod før og der vi oppbevarte sikkerhetskopier i verdens største brannsikre safe, sier Lund.

Han forteller at oppussingen er et naturlig steg videre etter at NAF-Data flyttet ut for litt under fem år siden og tok navnet Espire.

– Etter at Espire flyttet ut av tredje etasje i bygget vårt, har vi leid ut en større andel av lokalene våre. Nå skal vi leie ut hele tredje etasje. Det betyr at blant annet Apokus og NAF-gårdene skal flytte opp i femte etasje. Møterommene våre her oppe må derfor vike for kontorplasser, forteller Lund.

Arbeidene i femte etasje skal etter planen begynne i juni. Fra juni blir Slemdalsveien 1 dermed ikke lenger egnet som møteplass for andre aktører enn de interne.

– Jeg vet at alle som har brukt huset vårt har hatt mye glede av våre lokaler. Jeg håper alle har forståelse for at vi nå pusser opp og lager et bedre egnet kontorlokale for oss som er her hver dag, sier Lund.
 


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring