Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

HELFO har fått nye nettsider

Torsdag 19. mars ble nye helfo.no lansert som informasjonskanal for behandlere og andre helseaktører. Privatpersoner finner nå informasjon om HELFOs tjenester på helsenorge.no.


20.03.2015

helfo.no for helseaktører
Det største endringen på nye helfo.no er at nettstedet i større er rettet mot behandlerne og helseaktørenes praktiske behov, og at nettstedet automatisk tilpasser seg skjermstørrelsen du bruker – også om du går inn på helfo.no fra mobilen din.

Via seks markerte bokser på forsiden kan behandlere og helseaktører raskt finne informasjonen de søker, for eksempel regelverk, takster og oppgjør.

Begeistrede behandlere
- Tilbakemeldingene fra brukertestingen er at behandlerne liker de nye nettsidene. Sidene er mer informative, ryddige og oversiktlige sammenlignet med gamle helfo.no. De liker en klar forside, klare menyvalg og et enkelt språk, og de finner raskt relevant informasjon, sier Annemette Gustavsen, kommunikasjonsdirektør i HELFO.

Vil gjerne ha tilbakemeldinger
Kommunikasjonsdirektøren er glad for at resultatet av mange måneders jobbing nå er lansert, men understreker at løsningen på ingen måte er komplett.

- Vi vil kontinuerlig forbedre både innhold og tjenester på vårt nettsted framover. Derfor setter vi stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra brukerne og forslag til forbedringer, sier hun.

www.helfo.no – for behandlere og helseaktører
www.helsenorge.no – for privatpersoner

Pressemelding fra HELFO.


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring