Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Hilde Frøyland gir sine tips om klinisk kommunikasjon på Facebook

Er du tjenestefarmasøyt i Medisinstart og vil bli bedre i klinisk kommunikasjon? Fremover mot jul legger vi ut fire opplæringsvideoer med klinisk farmasøyt Hilde Frøyland på Facebook. Frøyland er også tilgjengelig på Facebook for å svare på spørsmål.


20.09.2018

Vi er så heldige å få tilgang til en av våre mest erfarne legemiddelrådgivere Hilde Frøyland, som sammen med Apokus har utarbeidet fire korte opplæringsvideoer. Videoene legger vi ut på den lukkede Facebook-gruppen «Medisinstart – forum for tjenestefarmasøyter». Frøyland vil også svare på spørsmål som legges igjen i kommentarfeltet. Dette håper vi er en god anledning for alle våre tjenestefarmasøyter til å få et faglig påfyll i klinisk kommunikasjon.

Den første opplæringsvideoen i klinisk kommunikasjon legges ut i dag, fredag 21. september. Frøyland svarer på spørsmål som kommer inn før fredag 28. september.

Er du medlem i forumet på Facebook?
«Medisinstart – forum for tjenestefarmasøyter» har nå oppunder 1 500 medlemmer. Er du ikke allerede medlem, er det bare å søke om medlemskap på Facebook ved å svare på spørsmål om hvilket apotek du er tjenestefarmasøyt ved.

Facebookgruppen er et tilbud til alle farmasøyter som er sertifiserte tjenestefarmasøyter eller skal læres opp for å gjennomføre Medisinstart. Forumet administreres og modereres av fagavdelingen og kommunikasjonsavdelingen i Apotekforeningen. Kun farmasøyter kan bli medlem og alle nye medlemmer godkjennes. 

Kort om Hilde Frøyland
Hilde Frøyland er klinisk farmasøyt ved Diakonhjemmet sykehusapotek. Hun har hatt mange legemiddelsamtaler med mennesker i ulike livssituasjoner og har blant annet gitt ut boka «Legemiddelsamtalen og klinisk kommunikasjon». Hun er også medforfatter på boka «Klinisk farmasi».

 


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring