Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

HIV/AIDS: Nytt informasjonshefte

Folkehelseinstiuttet utgir et nytt informasjonshefte til personer med nyoppdaget HIV-infeksjon.


27.11.2003

Om hivinfeksjon er ment å gi første informasjon og hjelp til å orientere seg for dem som har mottatt en positiv HIV-test. Det legges spesielt vekt på fakta om HIV, utvikling av HIV-infeksjon og behandling. I tillegg berører heftet spørsmål rundt kosthold, alternativ behandling, reiser og vaksinasjoner.

Om hivinfeksjon
gir også informasjon om hvordan man kan forholde seg i tilfelle graviditet og ønske om barn, og forslag til hvordan man kan forholde seg til skole, arbeidsliv, familie, venner og samfunnet for øvrig. Heftet omhandler i tillegg lover og rettigheter og gir konkrete svar på hvor det er mulig å henvende seg for å få hjelp og råd. Informasjonen vil også være nyttig for familie og venner av personer med hivinfeksjon. Heftet er utarbeidet i et samarbeid mellom Olafiaklinikken og Folkehelseinsituttet.
Om hivinfeksjon fåes ved henvendelse til Folkehelseinstituttets trykksaksekspedisjon, helst per e-post trykksak@fhi.no eller faxnr. 23 40 81 05, alternativt per tlf. 23 40 82 00. Heftet har bestillingsnummer IN 0000-2071. Heftet vil senere også legges ut på Folkehelseinstiuttets internettsider, www.fhi.no

TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring