Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Husk å skanne infoskrivet hver gang!

Informasjonsskrivet til NB2013 skal skannes hver gang du ekspederer resept på et av de tre nye antikoagulasjonsmidlene. Skanningen gjelder selv om du har gitt informasjon til (og skannet for) den samme kunden flere ganger tidligere.


19.04.2013

Informasjonsskrivet til NB2013 skal skannes hver gang du ekspederer resept på et av de tre nye antikoagulasjonsmidlene, som dokumentasjon på at du har gitt - eller tilbudt - informasjonen som følger av kampanjen. Andelen kunder som har fått informasjonsskrivet vil være en viktig del av evalueringen, og dokumenterer apotekenes gjennomføring av informasjonskampanjen.

Til nå har vi registrert over 6200 utleverte informasjonsskriv, og vi er svært fornøyd med gjennomføringen så langt! Det ser imidlertid ut som gjennomføringsgraden synker (dvs. andelen kunder som mottar infoskriv). Derfor minner vi om at informasjonsskrivet skal skannes selv om du har gjort det for den samme kunden flere ganger tidligere.

Vi har også registrert en nedgang i antall meldinger om helsehjelp. Denne helsehjelpen øker pasientsikkerheten, og er sammen med farmasøytintervensjonene som registreres i FarmaPro, selve grunnlaget for informasjonskampanjen.

Husk derfor å registre helsehjelp i vårt elektroniske registreringsskjema.


Her kan du lese mer om helsehjelp.
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring