Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Kai Finsnes har overtatt som adm.dir i Norges Apotekerforening.

Kai Finsnes (45) har fra 3. mai overtatt som ny administrerende direktør i Norges Apotekerforening. Finsnes er jurist, og kommer fra stilling som avdelingsdirektør i Helsedepartementet.


03.05.2004

Norges Apotekerforening (NAF) er bransjeorganisasjonen for apotekene i Norge. Samtlige private apotek og sykehusapotek er medlemmer.

Finsnes overtar fra 1. juli også stillingen som administrerende direktør i AS Apotekernes Hus. Dette selskapet er eiet av NAF og av Stiftelsen til fremme av norsk apotekfarmasi. Datterselskap i AS Apotekernes Hus er bl.a. IT-selskapet NAF-Data AS og eiendomsselskapet NAF-Gårdene AS.

Finsnes overtar begge stillinger etter Vibeke Lem Nordahl, som slutter 1. juli etter oppnådd pensjonsalder.

-Stillingene er en stor utfordring, som jeg ser frem til å ta fatt på. Apotekene i Norge har vært gjennom store forandringer de siste årene. Med flere tusen høyt utdannete farmasøyter og apotekteknikere er apotekene et viktig helsetilbud, som kan spille en enda større rolle for kundene i fremtiden. Vi vil søke et aktivt samarbeid med helsemyndighetene, både for å bidra til lavere legemiddelpriser, bedre legemiddelbruk og bedre helsetjenester, sier Finsnes.
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring