Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Kjenner du en fremtidig farmasøyt?

Seks av ti farmasistudenter baserer studievalget sitt på råd fra familie og venner. Nå oppfordres ansatte i apotek til å fortelle om livet som farmasøyt til de som skal velge utdanning.


10.02.2014

Kjenner du en fremtidig farmasøyt?

Samtidig henvender Apotekforeningen seg til videregående skoler med budskapet ”Bli legemiddelekspert – studer farmasi”.


Tallet stammer fra en undersøkelse Apotekforeningen gjorde blant farmasistudenter våren 2013, og er utgangspunktet for kampanjen «Bli legemiddelekspert – studer farmasi” som Apotekforeningen lanserer i disse dager.


Kampanjen har som mål å få flere ungdom til å søke farmasiutdanningen og henvender seg direkte til studieveiledere i videregående skole, farmasistudenter og ansatte i apotek. Kommunikasjonssjef i Apotekforeningen, og ansvarlig for kampanjen, Jostein Soldal forteller at man har valgt en annen strategi for å rekruttere farmasistudenter enn tidligere år.


– Erfaringsmessig får vi lite igjen for å være tilstede på utdanningsmesser som vi har deltatt på tidligere. Derfor har vi valgt en litt annen retning i år. Vi ser at det er mange engasjerte farmasøyter der ute som vi tror kan bidra til å øke oppmerksomheten rundt farmasistudiet - dette ønsker vi å utnytte i større grad enn før, sier Soldal.


Som en del av kampanjen er nettstedet farmasifag.no rustet opp med nytt design og nytt innhold. Her finner du oppdatert informasjon om farmasiutdanningen og svar på spørsmål du måtte ha rundt utdanningen.


Følge kampanjen for farmasifag på Facebook 


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring