Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Kvalitetssikringstiltak for preparativ reseptur tilbys ikke i 2018

Kvalitetssikringstiltak for resepturproduksjon av ikke-sterile legemidler i apotek vil dessverre ikke bli et tilbud i år fordi vårt oppdragslaboratorium legges ned. Serviceproduksjon er i gang med å finne alternativ leverandør for analyser.


22.01.2018

Siden 1997 har Apotekforeningen via Serviceproduksjon tilbudt kvalitetssikringstiltak for resepturproduksjon av ikke-sterile legemidler i apotek.

Dette tilbudet har gått til apotek som har tilvirkningsaktivitet. Det har vært 5-7 apotek som har meldt seg på dette de siste årene.

Vårt oppdragslaboratorium for denne tjenesten har vært Sanivo Pharma AS. Disse har meldt at de nedlegger sin virksomhet fra 1. mai 2018.

Serviceproduksjon er i gang med å finne alternativ leverandør for analyser. Dette vil ta noe tid, og vi er ikke i stand til å tilby kvalitetssikring av preparativ reseptur i 2018 slik vi har gjort tidligere. Dere som har benyttet dere av denne tjenesten vil derfor ikke få tilbud om dette i år. Vi vil komme tilbake til dere i løpet av 2019 om vi kan etablere tilbudet igjen med en ny leverandør av analyser.

Dersom dere har synspunkter på kvalitet av det tilbudet vi har hatt frem til nå, eller forslag om endringer, er vi takknemlig for å høre dette. Vennligst meld oss tilbake pr e post (serviceproduksjon@apotek.no) eller ring oss. Det kan være viktig å få tilbakemelding om ordningen kan gjøres på en bedre måte før vi eventuelt etablerer denne på nytt.


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring