Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Ny teknologidirektør i Apotekforeningen

Terje T. Wistner er ansatt som teknologidirektør i Apotekforeningen. Han kommer fra en stilling i Helse Sør-Øst RHF.


20.01.2012

Ny teknologidirektør i Apotekforeningen
Terje Wistner (44) er utdannet som sivilingeniør fra University of Southampton, og har i tillegg en MBA fra University of Colorado og en Master of Technology Management fra NTNU.

Wistner kommer fra en stilling som leder for programområder og leverandørstyring i Helse Sør-Øst RHF. Han har tidligere arbeidet som teknologidirektør i Sykehusapotekene HF, som rådgiver i PricewaterhouseCoopers, og i ulike teknologisk rettede stillinger i Telenor og Kongsberg-gruppen.

– Terje Wistner gir en betydelig og nødvendig styrking av Apotekforeningens kompetanse og forutsetninger for å bidra til å videreutvikle nye systemløsninger som gjør hverdagen til apotekene og apotekenes kunder bedre og mer effektiv. Apotekene i Norge vil være en viktig bidragsyter i nasjonale teknologiske løft innen helsevesenet fremover innen felt som e-resept, FEST, Helseportal og kjernejournal. Jeg ser frem til å dra veksel på Terjes betydelige bransjekunnskap og prosjektledererfaring, kommenterer administrerende direktør Per T. Lund.

Terje Wistner vil tiltre 1. april 2012.
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring