Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Reklamerer for farmasistudier

For fjerde året på rad deltar Apotekforeningen og de farmasøyteiske utdanningsinstitusjonene sammen på utdanningsmesser rundt i landet. Målet er å få ut informasjon om farmasi til elevene, og øke søkningen til faget.


28.01.2011

TaUtdanning-messene arrangeres i en rekke større byer i Norge, og er rettet inn mot elever i ungdomsskole og videregående skole. De fleste norske utdanningsinstitusjonene deltar, for å fortelle elevene hva de bør studere, hvor de kan studere, og hva de kan jobbe med etter endt utdanning.

Messestanden "Farmasi" finansieres av Apotekforeningen, mens studenter ved de lokale farmasi-lærestedene har bemannet messestandene.

- Vi har samarbeidet tett og godt med utdanningsinstituasjoene rundt om i landet. Dyktige farmasistudenter og ansatte fra lærestedene står på messestandene og forteller om farmasistudiet, og om jobbmulighetene etterpå. Vi tror dette er en god måte å få ut informasjon om farmasi til elever i videregående skole, og håper det vil bidra til flere og bedre kvalifiserte søkere, sier informasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen.

Den første messen med farmasiinnslag var på Lillestrøm 18.-20. januar. Her var standen utformet og bemannet i samarbeid med Universitetet i Oslo. En uke etter ble messen åpnet i Tromsø, med folk fra universitetet i førersetet.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger fra begge stedene, både om godt besøk og mange interesserte elever. Nå er vi spente på om det blir like godt oppmøte i Trondheim 3. og 4. februar, og på siste messen i Bergen 10. til 11. februar, sier en godt fornøyd Soldal.
TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring