Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Spørreundersøkelse om e-resept

27. april vil alle apotek ved apotekeren motta en e-post med lenke til en elektronisk spørreundersøkelse om e-resept.


22.04.2015

Spørsmålene i undersøkelsen er i hovedsak en gjentakelse av Apotekforeningens spørsmål i e-resept-undersøkelsen som ble gjennomført i 2013.

Som en følge av svarene vi fikk i den forrige undersøkelsen ble det satt i verk flere tiltak for å forbedre løsningen. Formålet med å gjenta undersøkelsen er å avdekke om iverksatte tiltak har hatt ønsket effekt eller om det er områder det er nødvendig å jobbe videre med.

Vi håper flest mulig har anledning til å delta i undersøkelsen. Høyere svarprosent øker undersøkelsens representativitet og derigjennom verdien av resultatene. Dette vil bidra til mer kunnskap om e-resept og muligheten til å tilrettelegge for en best mulig løsning. Undersøkelsen gir apoteket en mulighet til å påvirke hvordan vi skal jobbe videre med forbedringer av e-resept.

Denne spørreundersøkelsen gjennomføres i samarbeid med Norges Farmaceutiske Forening. De vil sende undersøkelsen til alle sine medlemmer. Dersom du som apoteker også mottar undersøkelsen fra NFF, ber vi om at du likevel bare svarer en gang.

For mer informasjon, kontakt Jostein Soldal, Apotekforeningen, e-post: jostein.soldal@apotek.no, tlf. 911 98 662




TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring