Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Spørsmål om kompensasjon fra Espire etter oppgjørsfeil

Apotekforeningen ber om at eventuelle krav til Espire avventer den endelige vurderingen for hele bransjen som vil bli ferdigstilt vinteren 2015.


25.06.2014

Apotekforeningen får en rekke henvendelser med krav om økonomisk kompensasjon etter oppgjørsfeil i FarmaPro i vinter. Det arbeides med å vurdere konsekvensene etter feilen, og det er inngått en avtale med Helsedirektoratet som tilsier at det skal gjøres en endelig vurdering av omfang av feilen for HELFOs del i løpet av vinteren 2015.

HELFO og Espire har en felles oppfatning om omfanget i dag, men hypotesen er at en del av feilen korrigeres i løpet av året. Helsedirektoratet og Apotekforeningen ønsker derfor å vente til 2015 før man fastslår de endelige konsekvensene av feilen. Parallelt med dette gjøres det en samlet vurdering av økonomiske konsekvenser av feilen for alle apotek. Spørsmålet om kompensasjon vil bli avklart i denne prosessen. Apotekforeningen ber om at eventuelle krav til Espire avventer den endelige vurderingen for hele bransjen som vil bli ferdigstilt vinteren 2015.

Terje Wistner, Apotekforeningen


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring