Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Stor interesse for kursstafett fra Apokus

24 timer etter at Apokus lanserte kurskonseptet «kursstafetten» var mer enn 100 deltakere påmeldt. Nå har Apokus sett seg nødt til å sette et tak på antall deltagere.


16.03.2015

Stor interesse for kursstafett fra Apokus

– Målet er at småbarnsforeldre, gravide og ammende skal få gode og trygge råd av dem som har gjennomført kursstafetten, sier daglig leder i Apokus, Christine Frigaard.

– Responsen er over all forventning og viser at det er faglig engasjement blant farmasøyter. Jeg skal innrømme at jeg ikke trodde vi måtte sette et tak på antall deltakere 24 timer etter påmeldingen ble lagt ut, sier daglig leder i Apokus, Christine Frigaard.

Taket ble satt til 200, men allerede nå – fem dager etter kurslansering – er kursstafetten nesten fylt opp.


Fageksperter med på laget


13. april går startskuddet for stafetten som har fått navnet «Mor og barn». Over åtte uker kan apotekansatte ta e-læringskurs, løse caser, og lese utvalgte artikler om en viktig kundegruppe på apoteket, nemlig småbarnsforeldre.


Hedvig Nordeng, professor ved Farmasøytisk institutt på Universitetet i Oslo og Elin Høien Bergene, cand. Pharm på Sykehusapoteket i Trondheim og stipendiat ved NTNU, skal følge deltagerne gjennom kursstafetten. De er to av Norges dyktigste fageksperter på området.


Frigaard tror kursstafetten vil inspirere mange farmasøyter til å ta et kompetanseløft på et krevende fagområde.


– Målet er at småbarnsforeldre, gravide og ammende skal få gode og trygge råd av dem som har gjennomført kursstafetten, sier Frigaard.


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring