Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Tilliten til apotek på topp

93 prosent av befolkningen har tillit til apotekene, og 7 av 10 sier de har stor tillit til apotek.


27.12.2007

- Det er sjelden vi ser bransjer som ligger så høyt og stabilt på tillitsundersøkelser, sier TNS Gallup, som har utført undersøkelsen for Apotekforeningen. Bare to prosent av de spurte sier de har liten tillit, viser undersøkelsen som ble gjort i november i år.
 
- Undersøkelsen viser at tilliten til apotekene er bygget på høy fagkunnskap hos de ansatte, god kundeservice og kvalifisert informasjon om legemidler, sier adm.dir. Kai Finsnes i Apotekforeningen. Resultatene i TNS Gallups undersøkelse bekreftes også av BIs Norsk kundebarometer, der alle de norske apotekkjedene er plassert på topp-20 listen både når det gjelder tilfredshet og lojalitet.
 
Tendensen er – ikke overraskende – den samme når det spørres om tilfredsheten med det apoteket man vanligvis bruker. 9 av 10 kunder er fornøyd med apoteket sitt. 
 
Det er svært små forskjeller i tillit med hensyn til bosted og alder. Tilliten er litt høyere bland de eldste kundene, men den er jevnt høy i alle aldersgrupper. Mellom landsdelene er det ikke registrerbare forskjeller.  

Kontaktperson:
Info.sjef Jostein Soldal, tlf. 91198662
 

TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring