Gå til innholdet

Apotekforeningen

Apoteknytt september

Redaksjonen i Apoteknytt, f.v: Hilde Ariansen (seniorrådgiver farmasi), Vendil Åse (nettredaktør), Tore Reinholdt (seniorrådgiver farmasi), Jon A. Andersen (seniorrådgiver næringspolitikk) og Astrid Marie Reksnes (seniorrådgiver teknologi og e-helse)

Martin Grevstad

Vis Skjul bildetekst

Velkommen til Apoteknytt!

Du har akkurat åpnet Apotekforeningens første Apoteknytt. Dette nyhetsbrevet er for deg som jobber i apotek og det kommer ut minst én gang i måneden.

I vinter la vi ned Apotekforeningens tidsskrift. Med Apoteknytt vil vi videreføre noe av formålet med tidsskriftet – å fortelle gode historier fra apotek, følge utviklingen i apotekbransjen og gi informasjon som kan være nyttig i arbeidshverdagen din.

For å få til dette samler vi fagekspertisen her i Apotekforeningen og lar dem oppsummere hva som har skjedd den siste måneden. Du vil dermed få kjennskap til viktige saker vi jobber med og som har betydning for din jobb i apoteket - litt før alle andre. Apoteknytt er selvfølgelig gratis!

Noen av sakene i Apoteknytt kan du ha sett før i vårt ukentlige nyhetsbrev eller på nettsidene våre. Noen saker er eksklusive for Apoteknytt, noen er korte notiser og andre saker lenker til innhold på apotekenes intranett Apotekinfo. For å få tilgang til disse trenger du passordet som apoteket har fått tildelt tidligere. Du kan også ta kontakt med vendil.aase@apotek.no for å få tilsendt passord.

Alle medlemsapotek og apotekere får automatisk Apoteknytt tilsendt. Men alle apotekansatte kan melde seg på nyhetsbrevet med sine private e-postadresser. Del Apoteknytt med dine kolleger i apoteket. Så kan de melde seg på selv via lenken nederst i nyhetsbrevet.

Vi tar gjerne imot innspill til saker vi bør skrive om fra apotekenes verden, og hører også gjerne hva du synes om Apoteknytt. Send en e-post til vendil.aase@apotek.no.

Følg oss også på Facebook, så har du enda en mulighet til å holde deg oppdatert. 

God lesing!

Hilsen redaksjonen i Apoteknytt

 

31. august 2016

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring