Gå til innholdet

Apotekforeningen

Nyheter

OBS! Dette er en gammel artikkel og innholdet kan være utdatert

Velkommen til våre nye nettsider!

Apotekforeningen legger om til nye nettsider tirsdag 18. desember, med ny design og mye nytt innhold!


17.12.2012

- Vi har vært i dialog med brukerne av nettstedet vårt, og kartlagt hvilke typer informasjon de særlig ønsker når de kommer til oss. Ut fra dette har vi strukturert og designet nettstedet vårt frem til den nye løsningen, forklarer kommunikasjonssjef Jostein Soldal.
 
Temaportaler om apotek og legemidler
På de nye nettsider vil brukerne blant annet finne store mengder informasjon og statistikk om apotek og legemidler, i stor grad basert på innholdet i den årlige publikasjonen Apotek og legemidler.

Under Om Apotek finnes informasjon om norske apoteks eierskap og kjeder, forskjellige typer apotek, og statistikk om apotekenes ansatte. Dessuten tall på omsetning i primær- og sykehusapotek, antall kunder og reseptekspedisjoner, og utdypende forklaringer av rammevilkårene for apotekdrift i Norge.

Under Om legemidler finner du blant annet tall for omsetning og forbruk av legemidler i Norge, både reseptpliktige legemidler med og uten generisk konkurranse, og reseptfrie legemidler. Vi har også samlet informasjon om Folketrygdens forskjellige former for finansiering av legemidler, rammer og regler for prisfastsettelse på legemidler, og prisfastsetting av legemidler i andre land.

For ansatte i apotek
De som jobber i apotek har tidligere hatt tilgang på det lukkede nettstedet ApotekInfo. Dette nettstedet er nå integrert i de nye nettsidene. Ved å bruke en log-in funksjon på siden får apotekansatte tilgang til all den informasjon som tidligere fantes på ApotekInfo.

Brukere - gi en lyd!
Selv om Apotekforeningens nye nettsider blir lansert, betyr ikke det at de er ferdige en gang for alle. Snarere tvert imot:

- Vi vil fortsette å jobbe med, endre og fikse på nettsidene våre, slik at de hele tiden er best tilpasset det brukerne våre etterspør. Og derfor vil vi også gjerne høre fra dem som har en mening om sidene våre. Ris eller ros, gi en lyd, avslutter Apotekforeningens kommunikasjonssjef Jostein Soldal.

Tilbakemeldinger på de nye nettsidene kan sendes til nettredaktør frode.bolin@apotek.no


TILBAKE

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring