Gå til innholdet

Apotekforeningen

Inhalasjonsveiledning i apotek

– Viktig å markere seg i media for å fortelle folk at du er der

Vitusapotek Selbak, Apotek1 Gulskogen i Drammen og Vitusapotek Porsgrunn har alle fått gode avisoppslag om den Inhalasjonsveiledning i apotek.

Vitusapotek Selbak, Apotek1 Gulskogen i Drammen og Vitusapotek Porsgrunn har alle fått gode avisoppslag om den myndighetsinitierte inhalasjonsveiledningen i apotek.

Vis Skjul bildetekst

Helsemyndighetene har bevilget penger til et år til med tjenesten Inhalasjonsveiledning i apotek. Vitusapotek Selbak gikk til lokalavisen og fortalte om veiledningstjenesten. Det har de bare fått gode tilbakemeldinger på.

Fredriksstad Blad hadde et fint oppslag om inhalasjonsveiledning i apoteket. «Inhalerte feil i 15 år: – Nå får jeg mye bedre effekt» var tittelen.

– Vi er et typisk lokalt apotek, og mange av kundene våre har kommentert artikkelen hvor en av våre farmasøyter var avbildet. Mange sier at de synes det er bra at vi tar opp dette teamet. Og mange forteller at de selv har hatt feil inhalasjonsteknikk i mange år og at de også har hatt god nytte av inhalasjonsveiledningen på apoteket, sier apoteker Kjell Årvik i Vitusapotek Selbak til apotek.no.

– Det er alltid viktig å markere seg i media for å fortelle folk at du er der, sier han.
 
Har du også lyst til å prøve å få medieoppmerksomhet rundt den offentlige tjenesten Inhalasjonsveiledning i lokalmiljøet ditt? Ta kontakt med Apotekforeningen, så hjelper vi deg med gode fakta om tjenesten, tall for 2016 og tall på hvor mange astma- og kolspasienter det er i fylket ditt.

 

2. februar 2017

 

 



Snakke med din lokalavis?

Ta kontakt med 
Apotekforeningen, så hjelper vi deg med fakta om tjenesten, tall for 2016 og tall på hvor mange astma- og kolspasienter det er i fylket ditt.

Kontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring