Gå til innholdet

Apotekforeningen

Vi mener

Redskap for en ny helseminister

I et forsøk på å hjelpe Jan Christian Vestre på riktig spor, vil jeg dele noen tips om hva helsepersonellet i apotekene kan bidra med, skriver adm direktør Per T. Lund i et leserinnlegg i altinget.no.


Per T. Lund, adm. direktør
3. mai 2024

Befolkningen anno 2024 vet ofte hva som plager dem og hvorfor, og med litt ekstra hjelp fra fagekspertisen i nærmeste apotek, kan mange komme raskt på bena igjen. (Foto: Kubrix)

Vis Skjul bildetekst

Det første du bør vite, er at to tredjedeler av befolkningen ønsker seg mer hjelp med helserelaterte problemer fra apotekene. 

Det neste du kan vite, er at nesten hele landet nå er klar over at de kan få satt vaksiner i apotekene. Med enkle grep kan du utløse et skred av vaksinering – i tråd med nasjonale anbefalinger fra FHI, skriver Lund, henvendt til helseminister Vestre. 

Les hele leserinnlegget på Altinget 

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Hver tirsdag sender vi ut våre egne nyheter, samt de viktigste sakene fra myndigheter, media og utland.

I want to sign up:

Les mer om datasikkerhet

Datasikkerhet:  Apotekforeningen vil ikke selge eller på annen måte videreformidle dine detaljer. Nyhetsbrevkategorien du abonnerer på vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon fra Apotekforeningen.  Informasjonen vi registrerer om deg er: navn, e-postadresse, din IP-adresse og dato for registrering eller endring av ditt abonnement.  For at vi skal kunne registrere deg vil du motta en e-post som du må bekrefte ved å klikke på en lenke i e-posten.  Du kan til enhver tid si opp eller endre ditt abonnement. Ved oppsigelse blir alle dine data automatisk slettet fra vår database.


TILBAKE

Relatert InnholdDebattinnlegg

Hva apotekene kan tilby Vestre

Les innlegget

Relaterte artiklerKontakt oss

Apotekforeningen © 2024
Slemdalsveien 1, Postboks 5070 Majorstuen, 0301 Oslo
Tlf: +47 21 62 02 00
Nettredaktør:

Personvernerklæring